sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Tussia seinään

Keksinpä tuossa töissä kahvitunnilla, että voisin piristää kotia jollain printillä. No, illalla sitten siirsin yhden taulun paikkaa ja ajatus johti toiseen. Löysin mustan permanent-tussin, josta tulikin vielä hyvin. Ei siinä auttanut kuin alkaa söhertämään seinään. Tokidokistahan se seinä täyttyi. Otin mallia Simone Legnon kuvista ja poimin sieltä itselleni mieluisat hahmot. Läppäri toisessa kädessä seisoin sängyllä ja vetelin viivoja toisen perään. Vähän jännitti, mutta ajattelin että ainahan seinän voi maalata uudestaan, jos piirustus rupeaa kyllästyttämään. Harmaata maaliakin on vielä jäljellä. Tein tuon seinän kolmen illan aikana. Välillä piti aina miettiä, että miten jatkaisin. Tältä se sitten näyttää.

Valmis piirustus

Makuuhuone

4 kommenttia:

  1. Vautsi, olisin aatellu et olet jotenkin heijastanut kuvan, mut että vielä vapaalla kädellä.... Tervetuloa piirteleen sitten munkin seinille kun joskus sen asunnon saan hankittua. Ja täällä Brysselissäkin on sua varten iso tyhjä seinä;D Marja

    VastaaPoista
  2. Kiitti Martta! Varo vaan etten oo kohta sun ovella tussi kädessä. Keväällä kyllä tuun käymään!

    VastaaPoista
  3. Eksyinpä sattumalta tänne blogiisi. Kivoja juttuja ja kauniita kuvia... tänne tulen toistekin :)
    Hauska idea tuo tussiseinä ja sopii hyvin kauniiseen makuuhuoneeseen.

    VastaaPoista
  4. Hei Maya! Kiitos kivasta kommentista. Ihanalta näytti sinunkin blogisi - harmi vaan kun olet sen lopettanut. Mutta juttujahan voi lueskella jälkeenpäinkin!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails