torstai 18. helmikuuta 2010

e.l.f. makeup review



Noin puolitoista viikkoa sitten tilaamani meikit saapuivat lähipostiin tiistaina. Yllä olevassa kuvassa koko tilauksen sisältö. Reilulla kolmella kympillä sai siis aikamoisesti tavaraa. Pikaisen tutustumisen jälkeen meikit tuntuvat tosi hyviltä ja laadukkailta. Meikit oli kivasti yksittäispakattu - pakkaukset sisälsivät käyttöohjeita. Käytännössä kuitenkin ylimääräiset pakkaukset ovat aivan turhaa ympäristön kuormittamista. Tummansininen silmienrajauskynä oli tosi hyvän värinen, melkein musta. Se kuitenkin suttasi hieman. Sopisi hyvin smokey eyes -lookiin. Luomivärit (Duo eyeshadow) olivat hyviä, ainakin mustassa oli tosi paljon pigmenttiä. Kaikki huulituotteet olivat mukavia yllätyksiä. Plumping lip glaze lupaa pullistaa huulia. Itse en siihen usko edelleenkään, mutta väri tuntuu mukavalta mentholin tai jonkin vastaavan ainesosan vuoksi.

Mineraalimeikeistä meikkivoidetta en ostaisi uudestaan. Purkki on pieni ja siitä on vaikea ottaa isolla siveltimellä. Lisäksi en huomannut minkäänlaista peittävyyttä. Puuterista se kyllä kävisi ihan hyvin. Mineraalihuulipuna sitävastoin tuntui tosi hyvältä ja suojaavalta. Ripsiväristä kokeilin puikon toisessa päässä ollevaa vedenkestävää väriä, ja se tuntui hyvältä jopa Diorin Iconicin jälkeen. Ripsari pääsee ehdottomasti Thaimaan matkan meikkipussiin.

Kynsilakka näytti aivan normaalilta, en ole vielä kokeillut. Samoin irtoripset. Alle kahden euron hintaan ne tuntuvat aivan huippulöydöiltä. Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen e.l.f. -meikkitilaukseeni. Voin helposti kuvitella tilaavani uudelleenkin, varsinkin huulikiiltoja, kynsilakkoja ja luomivärejä.

e.l.f. -meikkejä tilatessanne huomatkaa että alatte täyttämään ostoskorianne brittien sivuilla. USAn puolella tehtyjä tilauksia ei voida toimittaa, ja joudut tekemään tilauksesi uudestaan.

Duo-luomivärit

Mineraalihuulipuna, Fiery Fuchsia

Huulirasvat tuoksuvat ihanalle

2 kommenttia:

  1. Jee, mie tilaan kans niin saa meikkejä hitusen halvemmalla!

    VastaaPoista
  2. Joo, voin sanoa, että kyllä kannattaa! BTW, tuo sininen kajaali tuntuu vaan entistä kivemmalta. (Ja kehujakin tuli. Heh.)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails