lauantai 20. helmikuuta 2010

Harajuku lovers

Harajuku lovers on Gwen Stefanin toinen vaate- ja parfyymimerkki L.A.M.B.in ohella. Se on edullinen, kohderyhmä on nuorempi kuin Stefanin L.A.M.B.-tuotemerkin. Gwen on inspiroitunut Tokion Harajukun alueen villeistä ja muodikkaista nuorista, jotka eivät pelkää pukeutua erikoisesti. Harajuku Lovers on kawaii, japanilaisten sana kaikelle söpölle ja ihanalle. Potentiaalia tällä merkillä olisi paljon, mutta tuotteet ovat välillä jopa liian lapsellisia. Printtipaidat ja laukut on koristeltu naiivein kuvioin. Silti pidän tuoteideasta, ja T-paidoista löytyy varmasti juttuja moneen makuun. Parfyymin mainokset ovat ihania! Love, Lil Angel, G, Music ja Baby ovat parfyymien nimet ja ne perustuvat Gwenin kiertueen hahmoihin. Täksi kesäksi on tulossa myyntiin uusi sarja Harajuku Lovers Sunshine Cuties. Jos tuoksut ovat yhtä pirteitä ja kesäisiä kuin pullot, niin kaipa tuota voisi ylleen suihkauttaa aurinkoisena päivänä.

Tämän talven Snow Bunnies limited edition -kokoelmassa vain pullot vaihtuivat, tuoksut pysyivät samoina
Sunshine Cuties tulee myyntiin maaliskuussa

2 kommenttia:

  1. yksi hajuvesifriikki tässä, hei! ^_^

    googlettamalla harajukua löysin tän tosi mielenkiintoisen blogisi. piristävää!!

    ei ole tullut suomessa vastaan harajuku loversia, mutta vuosi sitten miamissa tutustuin näihin ensikertaa. tarkoitus olisi hankkia joku sarjan tuoksu seuraavalla reissulla.

    VastaaPoista
  2. Moi Tiia, ja kiitos kivasta kommentista! Mielenkiintoiselta näytti myös oma blogisi - alanpas seurailemaan juttujasi!

    En ole minäkään Harajukuun Suomessa törmännyt, mutta netin ihmeellisestä maailmasta löytää kyllä mitä vaan!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails