keskiviikko 10. helmikuuta 2010

l.a.m.b. clothing


Kevät 2010-malliston asuja

Sen lisäksi, että Gwen Stefani tekee tarttuvaa pop-musiikkia ja elää täydellistä perhe-elämää täydellisen Gavin Rossdalensa kanssa, tehtailee hän mallistoja muodikkaalle l.a.m.b. -merkilleen toistuvasti onnistuen. l.a.m.b. -merkki on perustetttu vuonna 2003 ja Gwen ei halunnut nimetä linjaa itsensä mukaan, vaan hän halusi myydä vaatteita niiden itsensä, ei nimen tai brändin vuoksi.

Uusin mallisto on jälleen saanut hienon vastaanoton. Gwen Stefani ei ole enää pelkkä pop-ikoni, vaan varsin varteenotettava muotisuunnittelija. Kevään mallistossa hän on käyttänyt graafisia printtejä, vetoketjuja, vöitä, toispuoleisuutta jne. Itse ainakin pidän l.a.m.b.in tyylistä valtavasti. Ja suoraan sanottuna myös Gwenin tyylistä, vaaleine kutreineen ja punattuine huulineen. Harmi, että Lambista saa pulittaa ihan liikaa ottaen huomioon, että tuotteita ei voi Suomessa edes sovittaa missään. Netistä näin kalliita tuotteita tilatessä saisi olla jo aika varma vaatteen tai kenkien sopivuudesta... Laukut tosin voisivat olla hyvä tilauskohde! ;) Itse asiassa uuden läppärini vetävä tyylikäs laukku on hakusessa...
l.a.m.b. -laukku

Täydellinen l.a.m.b.-kenkä
Ja toinen

1 kommentti:

  1. Ihanat kengät! Juuri tuollaiset multa vielä puuttuu. Olen muuten täällä Saksassa nähnyt vastaavanlaisia. Kuolasin punaisten kenken perään, mutta en vielä löytänyt laukkua ja sopivaa vyötä niille.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails