tiistai 18. toukokuuta 2010

Sunny side of a pancake

Testasimme Oulun torinrannassa sijaitsevan muutama kuukausi sitten perustetun pannukakkuravintolan tänä helteisenä iltana. Ravintolan terassi sijaitsi sopivasti ilta-auringon puolella ja ruudullisilla pöytäliinoilla varustettu pöytäkin sieltä löytyi. Tilasimme neljää eri sorttia ja jaoimme annokset. Suolaisista tuli tilattua salami-chili-juusto sekä pekoni-sipuli-herkkusieni-juusto. Makeista lakkajäätelö sekä banaani-mansikka. Banaanin sai valita joko taikinaan sisäänleivotuksi tai paiston jälkeen lisättäväksi. Taikinan kanssa paistettuna pannari olikin sitten tarjoilijan mielestä nimeltään "sisäbanaani". Loogista kai...

Itse pannarit olivat herkullisia. Salami ja sisäbanaani ehkä parempia kuin muut. Koko lautasen kokoinen pannari on ehkä hieman liian iso annos ainakin naisille, ja jos pannukakun syö yksin kokonaan, voi sama täyte ruveta jo kyllästyttämään. Noin jaettuna homma toimi kuitenkin loistavasti! Myös atmösfääri on hieno. Valitettavasti en käynyt tarkastamassa sisätiloja, vaan chillailin tilauksenkin ajan vaan terassilla. Mielestäni pannarit ovat hintansa arvoisia ja voin kyllä suositella paikkaa lämpimästi.

Pannukakkutalo sijaitsee vanhassa aitassa.

Listalta pitäisi löytyä jokaiselle jotain

Salami-chili-juusto

Jäätelöpannukakku (lakkajäätelö)

Pojat jaksoivat syödä kaiken.

Tytöt ei.

3 kommenttia:

  1. Ai jai kun alkoi tekemään mieli noita ihania pannareita:) Ollaan tyttären kanssa pari kertaa käyty siellä ja hyvää on. Mekin otettiin eka kerralla iso suolainen ja makea puoliksi ja oli vähän liikaa;) Seuraavalla kerralla otettiin yksi suolainen iso puoliksi ja makeana yksi lastenannos puoliksi...se oli ihan riittävästi:)

    VastaaPoista
  2. Joo, Soile, tuo olis varmasti hyvä setti!

    VastaaPoista
  3. Minäkin olin siellä, vaikken kuvissa näykään.
    Koin kaiken pannukakkujen vertailua myöden, mutta syömisen jätin väliin. Ehkä ensikerralla.
    Santtu

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails