keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Kylie Minoguen makuuhuonemallisto



Posti toi minulle viestiä, että Kylie at Home -makuuhuonemallisto on uudistunut. Siis mikä Kylie at Home? Selvitin asiaa netistä, ja kyseessä on Kylie Minoguen nimellä kulkeva petivaatemallisto. Se on lanseerattu muutama vuosi sitten ja nyt siihen tosiaan oli tullut uusia tuotteita. Tuotteita saa tilattua netistä ja Suomeen niitä maahantuo Lennol Oy. Jotkut tuotteista ovat turhan koristeellisia makuuni: kirjontaa, paljetteja, tikkauksia... Yksi valkoinen Aurora-nimellä kulkeva paljettipäiväpeite (nettikaupassa 125 puntaa) kuitenkin alkoi kiinnostamaan kovasti.

Päiväpeitot itsessään taitavat olla NIIN viime vuosituhannelta, mutta petauksen täydentävä jalkopäähän heitettävä peitto on kovin in. Näitä olemme nykyisin suunnitelleet hotelleihinkin. Kaunis petaus saa näkyä ja ns. heittopeitto vain täydentää "lookin". Se on ikään kuin sängyn asuste! Sovin kyllä ystäväni kanssa että tällä viikolla kierretään sisustus- ja vaatekaupat kaukaa - nyt on säästökuuri kesän reissuja varten (ja heti tiistaina laitoin tilauksen Sex ´n the city After party -ballerinat.) Yhtään ei saa tuhlata (ei ollut puhetta nettikaupoista...).

Ms. Minogue on kertonut, että halusi suunnitella kauniin ja loistokkaan malliston, mutta kuitenkin niin, että mahdollisimman monella olisi tuotteisiin varaa. Mitä mieltä olette Kylien sisustajan taidoista ja oletteko kenties törmäneet tuotteihin aiemmin?


Aurora heittopeitto

Oikealla alhaalla valkoista Aurora-sarjaa


2 kommenttia:

  1. PROTESTOIN!!! Mikäs sopimus se oikein oli kun heti rikoit! No, mutta annan anteeksi ja ostan korvaukseksi Pariisista ruskean second hand nahkalaukun, jonka multa kielsit :p

    VastaaPoista
  2. No osta sitten - tämän kerran! :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails