maanantai 24. toukokuuta 2010

Sex ´n the city - kokoontaitettavat ballerinat, can you believe it?







Char esitteli blogissaan kokoontaitettavat ballerinat, jotka ovat Sex ´n the city-mallistoa. Kengät on tarkoitettu esimerkiksi tilanteisiin, joissa on juhlinut koko illan korkkareissa ja kesken kaiken jalat väsähtävät tai ei jaksa enää kävellä kotiin. Tällöin voi kaivaa kassistaan lompakon kokoiseksi taittuvat ballerinat ja sipsutella vielä toiset kuusi tuntia. Mallistossa on kengät jokaiselle sinkkunaiselle: Charlottet, Mirandat, Samanthat ja tietysti Carriet.

Ensi reaktioni oli: kuinka olen voinut elää ilman näitä. Laitoinkin heti tilaukseen hopeanhohtoiset Charlottet. Ne tulivat maksamaan noin 50 euroa postikuluineen ja saapuivat Redfootilta alle parissa viikossa. Kengät tulivat kivassa boksissa ja mukana oli myös laukkuun heitettävä säilytyspussi. Ajattelin, että pohjan kahtiajako tekisi kengistä epämukavat, mutta totuus oli toinen. Kenkä pysyy jalassa todella hyvin ja muotoutuu jalkaan. Pohja on tosin aika ohut ja pitkiin kävelylenkkeihin se sopii vain joten kuten. Kävelin näillä kuitenkin jo muutaman kilometrin matkan ja hyvältä tuntui!

7 kommenttia:

  1. Miten noi koot menee, vastaako normaalikokoa?

    Hanne

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä vastaa!

    Eli S=36-37, M=38-39, L=40-42 ja XL=43-44. Itse tilasin nuo ässät ja mun koko on normaalisti 36. Tuo rypytys sitten puristaa kengän jalkaan hyvin istuvaksi. Voisin kuvitella että S menee ihan hyvin myös 37 jalalle jne.

    VastaaPoista
  3. Itse tilailin Carrie-ballerinat. Ovat kyllä ihanat jalassa. Itse epäilin myös että tuo kahtiajako olisi epämiellyttävä, mutta ei sitä huomaa kyllä yhtään! :)

    VastaaPoista
  4. Voi ne Carriet on myös aivan ihanat!

    VastaaPoista
  5. Kuinka sait noin edullisesti? Kattelin noita SATCin balleriinoja niin hintaa oli 73.33 € plus postitus 5-12 €..

    VastaaPoista
  6. Näyttää noiden hinta kallistuneen sitten tilaukseni. Kun tilasin Charlottet maksoivat 39,90 puntaa. Postitus oli 3,50 puntaa.

    Paypalilla maksaessani punnat muutettiin euroiksi varmaankin Paypalin oman kurssin mukaan joka oli silloin 0,842502. Täten minun koko tilauksen hinta oli 51,62 euroa.

    Eli kannaattaa siis valita ilmeisesti tuotteet noilla punnilla. Tällöin eurohinta lasketaan vasta veloitettaessa voimassa olevan kurssin mukaan. Luulisin. Ehkä. No näin ainakin minulla paypalin kanssa.

    VastaaPoista
  7. Ookoo, kiitos Kate vastauksestasi Ü.

    Jenna

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails