keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Kierrätyslahja pikkujouluihin!

Tänä vuonna työpaikan pikkujouluilla teimme pikkujoululahjan kanssa niin, että kaikkien piti poimia kotoa joku tavara, jota ei itse enää tarvitse, mutta joka voisi olla tarpeellinen jollekin muulle. Kyseessä on siis kierrätyslahja, ja mielestäni idea on aivan mainio! Itse pakkasin kääreisiin käyttämättömän design-termospullon ja vastaavasti taas sain Paulo Coelhon kirjan Alkemisti. Muutama työkaveri kehui kirjaa tosi paljon, joten se lähtee kyllä lukuun heti kun vain ehdin. Harmi kun joululomakin on niin lyhyt, että ei ehdi kunnolla vaan uppotua sekä pehmeisiin vällyihin että hyviin kirjoihin.

Ystävät hyvät, kokeilkaa tekin ujuttaa tämä kierrätyslahjaperinne omiin pikkujouluihinne. Kaupasta ostettu turha krääsä ei yleensä ole kenellekään tarpeellista silloin kun lahja on ostettu niin, että se voi sopia kenelle vaan pikkujoulujuhlijalle. Ajatuksella saajalle osoitetut lahjat ovat sitten asia erikseen!

Kierrätyslahjat pakataan samomalehteen, mutta koristelu on sallittua. Itse käytin hienoja tarrojani!

Kuva lainattu täältä.

1 kommentti:

  1. Kierrätyspaketti lehdistä on hyvä idea, ja kaunis. Googlesta löytyy hyvät
    kirjavinkit: Runokirja Hetkiä, Metsäkulman juhlaa ja Kesäpäiviä mökillä.
    Kannattaa käydä katsomassa ja on tilattavissa Prisma.fi, Suomalainen Kirjakauppa, Adilibris ym. nettikaupat. Terveisin Maritta Toivonen

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails