torstai 9. joulukuuta 2010

Annie Greenabelle


Annie Greenabelle -merkin vaatteissa käytetään kangaspakkojen loppuja, ja Reilun Kaupun orgaanista puuvillaa. Tuotteet valmistetaan Euroopassa sellaisissa tehtaissa, jotka ovat sitoutuneet Reilun Kaupan periaatteisiin. Vaatteet ovat söpöjä, klassisia, mutta trendikkäitä, ja ne sopivat tyyliini erittäin hyvin. Annie Greenabellen vaatteita voi tilata esim. TopShopista. Voisin melkein sanoa, että mitä tahansa Annie Greenabelle tekee, voisin pitää sitä päälläni.

Tiedän, että sorrun shoppailuun ja turhaan kuluttamiseen liian usein. Siksi pienenä muistutuksena myös itselleni on hyvä tietää, että myös ihania ekologisia ja "reiluja" shoppailujuttuja on olemassa. Näin joulun alla kannattaa pitää mielessä, että lahjojen ostaminen vain ostamisen vuoksi on turhaa. Itse yritän olla ostamatta useita lahjoja (jotain varmaan kuitenkin käärin pakettiin) ja keksiä jotain oikeasti tarpeellista lahjaa perheenjäsenille. Ja tietysti hienoja lahjoja ovat palvelulahjakortit, kuten kasvohoidot ym. Itse en toivo tänä jouluna yhtään mitään, mulla on jo kaikki mitä tarvitsen! En halua, että tänä vuonna joulu on kulutusjuhla. Haluan keskittyä ennemmin hyvään ruokaan ja elämäni tärkeimpiin ihmisiin! Apropo: Hyvää nimipäivää rakas äiti!







2 kommenttia:

  1. Kiitos, kiitos! toivoo äiti

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Tiesitkö että Annie Greenabelle- merkkiä on ollut saatavilla Suomesta vuodesta 2009 lähtien Ethic nimisestä myymälästä sekä verkkokaupasta osoitteesta www.ethic.fi :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails