torstai 3. kesäkuuta 2010

Sinkkuelämää 2

Tulihan se Sinkkuelämä 2:kin nähtyä. Ei ollut kyllä kaiken kaikkiaan erikoinen. Tietysti asut olivat mahtavia ja Abu Dhabin (tosiasiassa elokuva on kuvattu Marokossa) maisemat lumoavia. Muutaman kerran nauratti, mutta kaukana olivat TV-sarjan nokkelat vitsit ja nopeat juonenkäänteet. Elokuvan juonellinen kohokohta oli eräs suudelma, josta en sen enempää kerro elokuvan vielä näkemättömien pyynnöstä. Olimme kuitenkin ystävän kanssa sitä mieltä, että aikuisen naisen elämässä täytyy tuossa iässä olla jo hieman erilaisia (ts. vakavampia) ongelmia. Varsinkin kun kyseessä on sentään elokuva, jossa mikä tahansa on mahdollista - tavallisen tallaajan elämään verrattuna. Kyllä elokuvan tietysti katsoa jaksoi ja joka naisen on ihan tarpeellista tietää viimeisimmät sinkkunaisten kuviot. Varmaan tästä vielä yksi osa tulee. Olisko tämä kakkonen nyt ollut valmistelua suurta grande finalea varten?

Leffan jälkeen maistuivat Kesämehu-nimiset drinkit 1barin terassilla ja lopulta pizza torin rannassa auringonlaskua katsellen. Kaiholla katselin huolettomien nuorten kesäloman viettoa ja toivoin että vielä joskus saan tehdä irtioton töistä ja viettää viime kesälle suunnittelemani pieleen menneen kahden kuukauden superloman. Joskus jossain sen vielä teen!



1 kommentti:

  1. Kalevan mukaan katselijoiden kalasteluelokuva.
    Itsekin menin lankaan aikoinani katsomalla Tappajahai nelosen. Mautonta ihmismaiskuttelua, ei lainkaan jännitettä vaan tahatonta huvittavuutta.
    Santtu

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails