torstai 17. kesäkuuta 2010

Objects in the mirror are closer than they appear


Veneily se ei meinaa tältä kesältä loppua... Käytiin eilen taas wake boardaamassa. Tosin ei Päivin kanssa näillä keleillä uskaltauduttu veteen saakka. Ja lujaa ajaessa meinaa aina välillä tulla vähän kylmä. Voisin tässä samalla kehua tuota Sonyn kameraani, kun se noin tuossa kuvassa linssiludeilee. Tilasin kameran netistä, ja toimitus saapui ihan muutamassa päivässä. Toki olin kokeillut vastaavaa kameraa ennen tilausta. Hyvää tuossa kamerassa on pieni koko, liukuva etukansi ja koko takaosan kokoinen kosketusnäyttö. Tuo tosiaan on helpoin kamera, jota olen käsitellyt. Ja malli on CyberShot DSC-T500. Tietystikään se ei mikään järjestelmäkamera ole, mutta halusinkin nyt helposti mukana kulkevan kameran, jolla niitä kuvia tulee otettuakin.
Tällä viikolla tilasin snorklausta varten kameraan vedenkestävän AquaPacin, jonka avulla voin ottaa kuvia veden alla. Marinea verkkokauppa toimitti pussin päivässä kotiin saakka. Ensi viikolla pussi pääsee koekäyttöön. Thaimaassa kokeilin vedenalaista kertakäyttökameraa, jonka kuvat olivat lopulta kaikki vihreitä. Jospa tällä systeemillä saisin kauniita värikkäitä vedenalaisia kuvia. Kokeillaan!

AquaPacilla on vedenkestäviä pusseja moneen tarkoitukseen: pienille ja isoille kameroille, videokameroille sekä kännyköille ja ipodeille. Melko kätevää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails