sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Buffy -kuorintapalalla iho sileäksi lomaa varten


Ennen kuin livahdan Thaimaan lämpöön kerron vielä ihan huipusta Lushin kuorintapalasta. Rakastuin Lushin tuotteisiin asuessani Japanissa. En voinut uskoa, että niin ihania, kauniita, hyvältä tuoksuvia ja hauskannäköisiä tuotteita on olemassakaan. Piipahtelin Osakan Lushissa vähän väliä ja yritin tavata japaniksi kirjoitettuja tuotenimiä epätoivoisesti. Luin Lushin uutislehteä kotona ja tavasin ja tavasin. Jotkin tuotteet oli kirjoitettu kanjeilla - niistä ei selkoa tullut. Lopulta ymmärsin muutamien tuotteiden käyttötarkoituksen - Doriimu kuriimu oli ilmiselvästi Dream Cream ja siitä tuli kestosuosikkini vartalon ja kasvojen kosteutukseen vuosiksi. Tämän huomasi myös Japanissa asuva kaverini, ja kun palasin kesällä 2008 lomalle Japaniin, oli ihana Lushin tuotepussi odottamassa minua ravintolan pöydällä. Silloin Lush oli jo rantautunut Suomeen ja tietty hohto oli kadonnut. Lushin liikkeissä tuoksuu ihanalle. Japanilaisilla myyjillä oli tapana seisoa ovella ja hieroa milloin mitäkin voidetta kädellesi ja kertoa tuotteen ominaisuuksista. Yleensä nyökyttelin ja vastailin Hai hai ja nuuskin tuotetta hymyn kera, vaikka en ymmärtänyt puoliakaan myyjättären selityksistä. Japanin kokemusten vuoksi luomuhedelmistä ja -vihanneksista tuotteitaan tekevällä Lushilla on erityinen paikka kylpyhuoneen kaapissa. Selaan vieläkin Lush! Timesin hartaasti ja kertaan uutuustuotteiden ominaisuuksia.

Erityisesti haluan hehkuttaa erästä tuotetta. Buffy -kuoriva pala on saippuan näköinen pehmeä pala, jota käytetään suihkussa kuorimaan ihoa. Se sisältää mm. jauhettua riisiä ja mantelia, joka kuorivat ihosi lempeästi. Tässä ei kuitenkaan ole kaikki. Palassa on kaakao- ja sheavoita ja se jättää ihon aivan mahtavan pehmeäksi. Ihoa ei tarvitse kosteuttaa ollenkaan suihkun jälkeen, iho vain kuivataan pyyhkeellä taputellen, ei hangaten. Atooppisuuten taipuvainen ihoni tykkää tuotteesta niin paljon, että en voi kuin suositella sitä kaikille.

Ison Omenan Lushissa on 10.-13.3. keskiviikosta sunnuntaihin "Kaappaa kassi" -kampanja, jolloin 50 euron yllätyskassin voi ostaa 25 eurolla. Kasseja on kahta eri tyyppiä, riippuen siitä haluaako kylpyammeeseen sopivia tuotteita vai ei. Tulevaisuudessa aion minäkin hankkia asunnon, jossa on kylpyamme - ihan vaan jo näiden Lushin kylpytuotteiden vuoksi.
Buffy-kuorintapala, 9,95e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails