torstai 27. tammikuuta 2011

Jamie Oliveria nyt myös ruokatuotteina

Ruotsin puolella Haaparannalla sijaitseva Ica Max on mielestäni paras ruokakauppa, jossa minulla on mahdollisuutta vierailla. Siis parempi kuin Oulun Stockmannin Herkku. Erikoistuotteet ovat siellä joka päivää, raaka-aineet parhaita, juustohylly mahtava ja hevi-osasto laaja. Siksi mielelläni aina Tornio-vierailujen aikana käyn pyörähtämässä kaupassa. Yleensä ostan sieltä ainakin juustoa, joka on edullisempaa kuin Suomessa, ja valikoima on nyt ainakin erilainen tavaliseen Suomi-markettiin verrattuna.


Munakoiso-oliivi-pastakastike ja peruspenne :)

Viime viikonlopun Ica Max-vierailulla huomasin uudet Jamie Oliver -tuotteet. Mukaan tarttui kokeiltavaksi Jamie pastaa sekä pastakastiketta. Pastalta nyt en odota mitään sen kummempaa, onhan se vain kiva keitellä Jamien hyväksymää laatua ja muotoa. Pastakastikkeita kuitenkin kokeilen aina silloin tällöin, ja vastaavaa munakoiso-oliivi-makua en ole Suomesta löytänyt. Tässäpä helppo ateria vaikka työpäivän jälkeen kokattavaksi.
Jamie Oliverin Keep it Simple -sarjaan kuuluu mausteseoksia, mausteita, pestoja, oliiviöljyjä, balsamiviinitetikkaa, pastakastikkeita sekä jopa juustoa ja lihaa. Nettisivuilla kerrotaan että ainakin pestoja, öljyjä ja pastoja on saatavilla hyvin varustetuista kaupoista Skandinaviasta. Onkohan näitä vielä Suomessa? Pestoja tekisi mieli ainakin kokeilla...

Kuvat Jamien sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails