lauantai 7. elokuuta 2010

Harsokukkaa


Tässä nelly.comin alennusmyynnistä ostetussa mekossa kävin perjantain aikana
1. töissä,
2. hampurilaistreffeillä,
3. taidenäyttelyn avajaisissa (Jaakko Mattila ja Tuomas Laitinen @ Real Deal -kellarigalleria),
4. terassilla,
5. 28-vuotissyntymäpäiväillallisen jälkiruoalla ja
6. torinrannassa hengaamassa. Monikäyttöinen kolttu, eikö totta?



Oulun torinrannassa on näyttänyt viime iltoina tältä. Ihmiset ovat todellakin ottaneet torin omaksi olohuoneekseen, ja siellä on aina kuhinaa. Kiitos ihana, lämmin kesä!

7 kommenttia:

  1. Oulussa on kyllä aina elämää, mukava kaupunki kaikin puolin:) ps. huomasin tässä yhtenä päivänä yhden ystäväni FB-profiilin kautta, että sinun äitisi on ollut minun opettaja kauppaopistossa. Ihana opettaja! Kerro terveisiä;)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Soile, kerrotaan! Ja kyllä se äiti lukee nämä kommentit itsekin :)

    VastaaPoista
  3. Voi te ihanat blogitytöt! Soilenkin blogia olen joskus katsellut ja lueskellut. Ja tämä iloínen ja positiivinen palaute ja terveiset suorastaan siivittävät minut ensi viikolla alkavalle viimeiselle kokonaiselle lukuvuodelle. Sitten koittaa eläkeaika. :)

    VastaaPoista
  4. Anneli onpas mukava kuulla sinusta:) Ja kyllähän sinä olet yksi niistä mukavista muistoista mikä on kauppaopisto-ajoilta jäänyt mieleen:) Olit aina niin hyväntuulinen ja herttainen opettaja. Oikein antoisaa viimeistä lukuvuotta. Minäkin pääsen taas pitkästä aikaa koulun penkille 1.9. kun lähden suorittamaan Kalajoelle Sisustajan ammattitutkintoa.

    VastaaPoista
  5. Voi että Kate tuo mekko on aivan ihana! Just one flower, pliiiiis? ;D

    VastaaPoista
  6. Hei,

    kun tilasit elfiltä meikkejä, niin minkälainen pigmentti niissä eyeshadow duoissa oli? Olen myös miettinyt tilausta sinne ja nyt pähkäilen tilaanko duo luomivärit tavallisina puurerimaisina vai cremeinä (väreinä butter pecan, bluberry & berry mix)

    VastaaPoista
  7. Ainakin siinä mustassa luomiväriduossa on tosi paljon pigmenttiä, eli toimii tosi hyvin! Tilasin myös vaaleanvihreä/vihreä -duon ja siinä se vaaleanvihreä on taas vähän huonompi, kuten nyt vaalealta väriltä voi olettaakin. Eli vaaleissa sävyissä voi olla, että se creme on parempi vaihtoehto. Onnea tilailuun!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails